Ervaringen

Ervaringen klanten

Sjoerd

Ik vind de sessies met Cor laagdrempelig. Ik vind het fijn om zelf mijn tempo te bepalen. De gesprekken met Cor maken dat ik meer inzicht in mezelf krijg en in mijn bedrijf, waardoor ik beter in staat bent om toekomstplannen te maken.

Daniel

Cor geeft mij door de sessies een soort spiegelbeeld, waardoor ik me anders ben ga vormen. Dit geeft mij in het ondernemen en privé nieuwe inzichten. Door deze nieuwe inzichten heb ik veranderingen door gevoerd die terugval in oude patronen helpen voorkomen. Cor gaat mij onderhoudend begeleiden, waardoor ik niet makkelijk kan terugvallen in een nieuwe depressie. Verder is het verhelderend om er achter te komen welk type je bent.

Arthur

Mijn ervaring met Cor van Ruijven zijn erg positief door het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden. Die hebben bewust en onbewust inpakt op mijn leven gemaakt. De daar opgeworpen blokkades worden door Cor verwijderd. Hierdoor ben ik gemakkelijker dingen gaan doen waar ik eerst moeite mee had.

Robert

Bij aanvang van de coachgesprekken was ik onbekend met het geen we gingen opstarten. De gesprekken, waarin Cor met de EIK methode werkt, ontwikkelde zich na een paar bijeenkomsten tot vertrouwde en goede sessies. Hierdoor ontstond er steeds meer rust en balans in mij.
Terug kijkende naar het hele proces klopt het voor mij allemaal.
Ik  zal  trachten dit uit te stralen aan mensen om me heen.

Anneke

De sessies met Cor heb ik als zeer waardevol ervaren. Door de sessies ben ik dichter bij mezelf komen te staan en hebben dingen, die al heel lang in mijn leven spelen, een plekje gekregen. Ik heb meer inzicht in mijzelf en hoe ik in elkaar zit! Heel mooi is dat! Dit geeft mij rust!
Cor is een wijze en positieve man. Heel fijn dat ik hem heb leren kennen!

Paul

De coaching geeft mij meer inzicht in mezelf. De zaken die in het verleden zijn ontstaan, worden door Cor besproken en opgelost. Hierdoor ben ik  anders naar mijzelf gaan kijken. Ik hield de touwtjes te veel in eigen hand, maar ik ben nu beter in staat om zaken los te laten. Verder heb ik door deze sessies meer innerlijke rust gekregen.

Annelies

Ik heb Cor gevraagd om mij een aantal keren te coachen, om zo ook in contact te komen met de Enneagram Integratie Kunde (EIK). Vanwege mijn opleiding tot coach en counselor was het Enneagram mij bekend en ben ik mijzelf gaan verdiepen in de Enneagram. De EIK methode is een andere manier van coachen, een kant die ik nog niet ken en die ik graag zelf wil ervaren.
Ik ben op het punt gekomen  om mijn eigen coachpraktijk te gaan starten en ik heb Cor gevraagd om bij mij eventuele blokkades weg te nemen die mij nog in de weg staan.
Cor is een rustige man die het coach vak serieus en deskundig aanpakt. De sessie van 1,5 uur verloopt in alle rust en voelt wat onwennig en is toch heel vertrouwd.
Volgens een gerichte werkwijze en handelen, behandeld Cor diverse emotionele blokkades.
De behandeling resoneert door, er komen oude en nieuwe inzichten binnen.  Van vroeger als kind in het gezin, mijn scheiding, mijn ambities, mijn type in het Enneagram en hoe ik nu in het leven sta, in het hier en nu. Ik ben nieuwsgierig naar de volgende afspraak.