Ervaringen

Ervaringen klanten

November 2020

Al bijna een jaar tobde ik met m’n been. Een stuk lopen zat er niet meer in. Via een vriendin hoorde ik over Cor van Ruijven. Ik begreep dat de coachgesprekken met de EIK methode aansloot bij mijn overtuiging. Ik ben ervan overtuigd dat pijn en/of ziekte ontstaat als er ergens een onbalans is en dat je dan op zoek moet naar de oorzaak van die onbalans. Na een gesprek met Cor besloot ik met hem in zee te gaan om de oorzaak van mijn pijn te achterhalen.
De sessie werd  gestart met een balans oefening waarna Cor de met de EIK methode toepaste. Door middel van spiertesten en een scala aan protocollen, sprak Cor mijn onderbewuste aan waar alle antwoorden te vinden zijn. Heel indrukwekkend wat er allemaal naar boven kwam. Een paar dagen na de sessie ontving ik van Cor een verslag, zodat ik er thuis verder mee aan de slag kon. Inmiddels loop ik weer als een kievit en ben ik veel over mezelf te weten gekomen.
Ik heb het als heel prettig ervaren om op deze manier met mezelf aan de slag te gaan. Cor is een rustige en weloverwogen begeleider in mijn proces gebleken. Bedankt Cor.

Henny

November 2020

Mijn hulpvraag ging over mijn angsten, mijn overtuiging dat ik het niet waard was en mijn lage energieniveau.
De sessies hebben me tot dusver de kracht gegeven veel beter mijn grenzen aan te geven en te leven voor mezelf en mijn eigen geluk. De angsten zijn een stuk minder en als ik nog angstige gedachten krijg, ga ik er anders mee om omdat ik er meer inzicht in heb. Het inzicht in mijzelf is sowieso enorm gestegen.
Ondanks dat de sessies mij veel energie kosten, heeft het kiezen voor mijzelf wel als resultaat dat er van alles op mijn pad is gekomen wat mij meer energie geeft, zoals celzouten, essentiële oliën, enzovoort. Door werkelijk voor mezelf te gaan, geeft het leven ook andere paden voor mij. Ik ervaar Cor als prettig, duidelijk en rustig.

Maloesjka

Oktober 2020

Ervaring: behandeling bij dhr. Cor van Ruijven
Ik ben nu meerdere keren bij Cor geweest voor een behandeling. De eerste keer werd ik behandeld voor pijn aan mijn rechterbeen, van lies tot mijn knie. Ik had hier al 5 maanden last van en ik heb meerdere therapieën hieraan besteed, helaas zonder resultaat. Ik kon moeilijk lopen waardoor ik echt werd beperkt in mijn doen en laten.
Het coachgesprek duurde ruim 1 uur. Door middel van de EIK methode werd er op zoek gegaan naar de pijn en de daarbij behorende overtuigingen. Deze werden opgespoord door middel van spiertesten. Door het opzeggen van affirmaties en bewustwording werden de blokkades opgeheven.
Na 2 weken merkte ik dat de pijn minder werd. Na 4 weken was de pijn verdwenen en kon ik weer kilometers lopen. Wat een inzichten heb ik door mijn bezoek aan Cor verkregen. Cor luistert goed en werkt integer waardoor ik mij absoluut op mijn gemak voel bij hem. Wanneer ik last heb van pijn of ongemak maak ik bij Cor een afspraak. Bij de huisarts wordt er gekeken naar het probleem van de pijn maar wordt de oorzaak hierin vaak vergeten waardoor de kwaal weer terug komt. Cor behandeld  de oorzaak waardoor de kwaal verdwijnt.
Ik vind het echt een aanrader om eens een bezoek aan Cor te brengen. Ga er blanco in staan en laat jezelf verrassen door de kracht van EIK methode.

Karin, een zeer tevreden klant.

Oktober 2020

Al bijna een jaar had ik pijn aan mijn schouder en rug. Lastig met slapen, bijna onmogelijk autorijden, het belemmerde mij met bijna alles. De fysiotherapeut kwam er niet uit en de huisarts had de overtuiging dat er één of meerdere nekwervels zouden zijn versleten. Daar kon ik het dus mee doen. Moet ik dan aan de pijnstillers de rest van mijn leven?
‘Nee!’ zei Cor van Ruijven. Hij vroeg mij toen of hij even mocht “voelen”. En zonder mij aan te raken voelde Cor dat de pijn die ik had niet kwam door versleten nekwervels en hij zei ook nog dat hij mij van de pijn af kon helpen. Het maakte Cor zelfs niet uit of ik in zijn methode geloof of niet. Na twee sessies was er nog geen verbetering, maar Cor kon aangeven dat er nog een sessie nodig was. De pijn heeft tot aan de laatste sessie aangehouden, maar toen namen de klachten in rap tempo af.
We zijn nu een aantal maanden verder en ik kan zeggen dat de pijn helemaal weg is. Hoe je het doet, doe je het. Ik vind het fijn dat je mij zo snel kon helen!

Bedankt man

April 2019

De coaching geeft mij meer inzicht in mezelf. De zaken die in het verleden zijn ontstaan, worden door Cor besproken en opgelost. Hierdoor ben ik  anders naar mijzelf gaan kijken. Ik hield de touwtjes te veel in eigen hand, maar ik ben nu beter in staat om zaken los te laten. Verder heb ik door deze sessies meer innerlijke rust gekregen.

Paul

Februari 2019

Bij aanvang van de coachgesprekken was ik onbekend met het geen we gingen opstarten. De gesprekken, waarin Cor met EIK methode werkt, ontwikkelde zich na een paar bijeenkomsten tot vertrouwde en goede sessies. Hierdoor ontstond er steeds meer rust en balans in mij.
Terug kijkende naar het hele proces klopt het voor mij allemaal.
Ik  zal  trachten dit uit te stralen aan mensen om me heen.

Robert

Januari 2019

Mijn ervaring met Cor zijn erg positief door het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden. Die hebben bewust en onbewust inpakt op mijn leven gemaakt. De daar opgeworpen blokkades worden door Cor verwijderd. Hierdoor ben ik gemakkelijker dingen gaan doen waar ik eerst moeite mee had.

Arthur