Modules

Voor particulieren en ondernemers die een structurele oplossing willen voor hun uitdagingen en zich persoonlijk willen ontwikkelen biedt CVR Visie drie verschillende modules aan:

  • De Weg naar Essentie     
  • De Weg naar Vrijheid
  • De Weg naar Succes

De Weg naar Essentie en De Weg naar Vrijheid vormen de basis. Het is bij ieder persoon verschillend in welke volgorde de modules doorlopen worden.
De Weg naar Succes kan echter alleen doorlopen worden wanneer de eerste twee modules doorlopen zijn.

De Weg naar Essentie

Door alles wat er in ons leven gebeurd is, hebben we onbewust soms vele jasjes over elkaar heen aangetrokken. Door deze gebeurtenissen hebben zich blokkades gevormd in de vorm van emoties en overtuigingen die in je lichaam vast zijn gaan zitten, waardoor je niet lekker in je vel zit. Deze blokkades kunnen er voor zorgen dat je uit balans raakt, ziek wordt (fysieke en of mentale klachten) en je je persoonlijkheid gaat aanpassen. Dit alles gebeurt onbewust.
Met behulp van mij worden de blokkades inzichtelijk gemaakt en worden de jasjes een voor een uitgetrokken. Na het uittrekken van alle jasjes kom je uit in het enneagramtype waarin je geboren bent, het zogenaamde essentietype. Je wordt je volledig bewust van wat er in jouw leven gespeeld heeft. In jouw essentietype ligt je kracht en laat je zien wie je in werkelijkheid bent. Nadat de blokkades zijn opgeheven, zul je je vitaler, vrijer en krachtiger voelen.

De Weg naar Vrijheid

De Weg naar Vrijheid is een weergave van jouw ontwikkeling van je eerste 21 levensjaren. Met De Weg naar Vrijheid ga je door de volgende levensfases heen: veiligheid, verbinding, zelfstandigheid, eenheid(ik en de ander), intimiteit en verantwoordelijkheid. Met het doorlopen van De Weg naar Vrijheid doorloop je de eerste 21 levensjaren nogmaals en ontwikkel je alle zaken die nog niet volledig ontwikkeld waren. Met het opnieuw doorlopen van die fase leg je een stevig fundament voor je verdere leven.

De Weg naar Succes

De Weg naar Succes is een module die ik zelf in de tweede helft van 2019 ontwikkeld heb. Het doorlopen van deze methode maakt dat je succesvol bent op veel onderdelen in je leven. Voor een startende ondernemer kan het zijn dat hij/zij een succesvolle onderneming gaat runnen. Mijn eerste klant die aan De Weg naar Succes begonnen is, heeft zonder de module volledig doorlopen te hebben nu een succesvolle onderneming. Of deze methode geheel doorlopen moet worden, hangt af van je behoefte en het resultaat.