Training  

Vertrouw meer op je gevoel

In deze training leer je meer te vertrouwen op je eigen gevoel. Meer vertrouwen op je eigen gevoel ga je leren door zelf spiertesten met de O-ringmethode toe te passen. Verder krijg je in deze training vijf methodieken aangereikt waarmee je, samen met anderen, blokkaden uit je systeem kan halen. Door die vijf methoden toe te passen werk je ookaan je persoonlijke ontwikkeling.

Blokkaden kunnen bestaan uit emotionele blokkaden, kernovertuigingen, chakra onbalansen, zaken die je door de familielijn mee gekregen hebt en zaken die je uit vorige levens mee genomen hebt.

Als bijvoorbeeld frustratie als emotionele blokkade van toepassing is, benoem je of je die herkent in het heden, waarna je gaat zoeken wanneer die frustratie is ontstaan. Na bewustwording ga je met een affirmatie de frustratie uit je systeem verwijderen en innerlijke vrede toevoegen. Door het uitspreken van de mantra Ik ben verliefd op het leven is de frustratie uit je systeem gewijzigd en innerlijke vrede geïntegreerd.

Wil jij ook meer vertrouwen op je eigen gevoel en wil je jezelf graag persoonlijk ontwikkelen? Dan is de training Vertrouw meer op je gevoel de juiste keuze. Na deze training ben je in staat om samen met anderen zelf je emotionele problemen, onverwerkte incidenten, lichamelijke klachten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief oplossen.

Deze training is verdeeld over 5 dagdelen of 6 avonden en de start is eind september/ begin oktober.

De eerste groep start op vrijdagmiddag 30 september. De overige data voor deze training zijn de vrijdagmiddagen van 14, 21 en 28 oktober en 4 november. Deze training begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

De tweede groep start op de woensdagavonden en wel op 5 oktober. De overige data op de woensdagavonden zijn 12, 19 en 26 oktober en 2 en 9 november. Deze training begint om 19.30 uur en duurt tot 22 uur.

Voor deze training geldt:

  • Dat deze training in het Westland plaats vindt.
  • Dat er voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
  • De locatie wordt een week voor de start bekend gemaakt en is vooral afhankelijk van het aantal deelnemers.
  • Dat het minimum aantal deelnemers 6 is en het maximum aantal 10 deelnemers.
  • De kosten voor deze training bedragen € 245,–. Dit bedrag is incl. BTW en te voldoen voor de start van de training.
  • Meld je aan door te mailen naar info@cvrvisie.nl.
  • Je deelname aan deze training wordt definitief na het doen van de betaling.