Training

Training   Vertrouw meer op je gevoel

In deze training leer je meer te vertrouwen op je eigen gevoel. Ook ga je samen met anderen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Meer vertrouwen op je eigen gevoel ga je leren door zelf spiertesten met de O-ringmethode te doen. Verder krijg je in deze training vijf methodieken aangereikt waarmee je, samen met anderen, blokkaden uit je systeem kan halen. Door de vijf methoden toe te passen werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

Blokkaden kunnen bestaan uit emotionele blokkaden, kernovertuigingen, chakra onbalansen, zaken die je door de familielijn mee gekregen hebt en zaken die je uit vorige levens mee genomen hebt.

Als frustratie als emotionele blokkade van toepassing is, benoem je of je die herkent in het heden, waarna je gaat zoeken wanneer die frustratie is ontstaan. Na bewustwording ga je met een affirmatie de frustratie uit je systeem verwijderen en innerlijke vrede toevoegen. Door het uitspreken van de mantra Ik ben verliefd op het leven is de frustratie uit je systeem gewijzigd en innerlijke vrede geïntegreerd.

Wil jij ook meer vertrouwen op je eigen gevoel en wil je jezelf graag persoonlijk ontwikkelen voor een betaalbare prijs? Dan is de training Vertrouw meer op je gevoel de juiste keuze. Na deze training ben je in staat om samen met anderen zelf je emotionele problemen, onverwerkte incidenten, lichamelijke klachten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief oplossen.

De eerstvolgende training Vertrouw meer op je gevoel start op zaterdag 12 november. De overige data voor deze training zijn zaterdag 26 november en zaterdag 3 december.

Voor deze training geldt:

  • Dat deze training in het Westland plaats vindt.
  • De training start om 10 uur en duurt tot 16 uur.
  • De locatie wordt een week voor de start bekend gemaakt en is vooral afhankelijk van het aantal deelnemers.
  • De kosten voor deze training bedragen € 245,–. Dit bedrag is incl. BTW en te voldoen voor de start van de training.
  • Dat er voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.
  • Voor de lunch wordt er alleen gezorgd voor een heerlijke soep.
  • Meld je aan door te mailen naar info@cvrvisie.nl.

Je deelname aan deze training wordt definitief na het doen van de betaling.