Werkwijze

CVR Visie biedt potentiële klanten een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek krijg je de gelegenheid om CVR Visie beter te leren kennen en de werkwijze te ervaren. Je krijgt een goed beeld van wat CVR Visie te bieden heeft en of het aansluit bij jouw behoefte. CVR Visie biedt drie modules aan:

  • De Weg naar Essentie     
  • De Weg naar Vrijheid
  • De Weg naar Succes

De Weg naar Essentie en De Weg naar Vrijheid vormen de basis. Per persoon is afhankelijk in welke volgorde de modules doorlopen worden.
De Weg naar Succes kan alleen doorlopen worden wanneer de eerste twee modules doorlopen zijn.
Binnen deze modules wordt de Enneagram methode gebruikt als basis voor de gesprekken. Tijdens het werken met deze Enneagram methode wordt er gebruik gemaakt van het testen via het onbewuste van de cliënt. De coach in verbinding met de cliënt test het onbewuste van de cliënt met behulp van zijn/haar eigen hand. In verband met de huidige beperkingen is er de mogelijkheid dat de coach zijn eigen been/voet gebruikt voor het testen.
Een negatief item wordt door een behandeling vervangen door een positief item.
Iedere sessie wordt gestart en beëindigd met het inzichtelijk maken waar jij in jouw proces van ontwikkeling staat. Gedurende het proces krijg je met regelmaat inzicht hoe jij ontwikkelt op de verschillende zaken die in jouw leven spelen.

De Weg naar Essentie

Door alles wat er in ons leven gebeurd is, hebben we onbewust soms vele jasjes over elkaar heen aangetrokken. Door deze gebeurtenissen hebben zich blokkades gevormd in de vorm van emoties en overtuigingen die in je lichaam vast zijn gaan zitten, waardoor je niet lekker in je vel zit. Deze blokkades kunnen er voor zorgen dat je uit balans raakt, ziek wordt (fysieke en of mentale klachten) en je je persoonlijkheid gaat aanpassen. Dit alles gebeurt onbewust.
Met behulp van de coach worden de blokkades inzichtelijk gemaakt en worden de jasjes een voor een uitgetrokken. Na het uittrekken van alle jasjes kom je uit in het enneagramtype waarin je geboren bent, het zogenaamde essentietype. Je wordt je volledig bewust van wat er in jouw leven gespeeld heeft. In jouw essentietype ligt je kracht en laat je zien wie je in werkelijkheid bent. Nadat de blokkades zijn opgeheven, zul je je vitaler, vrijer en krachtiger voelen.

De Weg naar Vrijheid

De Weg naar Vrijheid is een weergave van jouw ontwikkeling van je eerste 21 levensjaren. Met De Weg naar Vrijheid ga je door de volgende levensfases heen: veiligheid, verbinding, zelfstandigheid, eenheid(ik en de ander), intimiteit en verantwoordelijkheid. Met het doorlopen van De Weg naar Vrijheid doorloop je de eerste 21 levensjaren nogmaals en ontwikkel je alle zaken die nog niet volledig ontwikkeld waren. Met het opnieuw doorlopen van die fase leg je een stevig fundament voor je verdere leven.

De Weg naar Succes

De Weg naar Succes is een module die CVR Visie zelf ontwikkeld heeft. Het doorlopen van deze methode maakt dat je succesvol bent op veel onderdelen in je leven. Voor een startende ondernemer kan het zijn dat hij/zij een succesvolle onderneming runt. De eerste klant die aan De Weg naar Succes begonnen is, heeft nu een succesvolle onderneming. Of deze methode geheel doorlopen moet worden, is voor iedere persoon verschillend.

De weg naar succes