Wie ben ik

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Na de middelbare school heb ik meer dan 30 jaar als zelfstandig ondernemer en in samenwerkingsverbanden gewerkt in de glastuinbouw. In 2015 ben ik naast mijn toenmalige werk begonnen met het volgen van coachopleidingen. Een paar jaar later ben ik gestart met  CvR VISIE. Het is mijn passie om ondernemers te begeleiden op het mentale vlak, zodat ze betere ondernemers worden en er meer van genieten .

Kort na de start van mijn onderneming maakte ik kennis met het Enneagram. Dit psychologische model sprak mij aan. Het jaar daarop heb ik de opleiding Enneagram Intergratiekunde gevolgd bij Willem Jan van de Wetering en daardoor is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Ik ga meer op mijn gevoel af en daardoor ben ik goed afgestemd op wat er speelt bij mijn cliënten. Inmiddels heb ik heb al heel wat cliënten mogen coachen met behulp van het Enneagram.

Wat doe IK

Afgelopen voorjaar ben ik gestart met het geven van workshops met als thema Ontdek jezelf en de ander. Hierdoor word je je beter bewust van waaruit jij denkt en handelt en je krijgt meer inzicht in de ander.

Mijn cliënten zijn ondernemers, maar ook steeds vaker particulieren. Als trainer/coach maak ik mensen bewust hoe het in hun systeem werkt. Door deze bewustwording krijgen zij weer de keuze om er op een andere manier mee om te gaan. Voor het overgrote deel zijn we ons namelijk niet bewust van wat er gebeurt in ons lijf.

Om mijn cliënten de mogelijkheid te bieden zelf aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, heb ik de afgelopen periode de training Vertrouw meer op je gevoel ontwikkeld. Deze training bestaat uit 5 dagdelen/avonden. waarin je leert spiertesten toe te passen met behulp van de O-ring methode. Hierdoor kun je emotionele blokkades, kernovertuigingen, chakra-onbalansen en zaken die je door de familielijn hebt mee gekregen uit je systeem verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit, meer energie krijgt en meer gaat vertrouwen op je gevoel.

Cliënten van mij krijgen inzicht in hun blokkades en ik kan ze ook inzichten in hun talenten aanreiken. Sommige cliënten lopen in hun huidige leven tegen bepaalde zaken aan, doordat ze die in hun jeugd niet ontwikkeld hebben. Een voorbeeld hiervan is verbinding. Als in je jeugd de verbinding met je opvoeders niet goed ontwikkeld is, zal je in je latere leven problemen blijven houden met relaties. Het is best lastig als je daar geen inzicht in hebt.

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mijn werkwijze is een deelname aan workshop Ontdek jezelf en de ander een goede optie. Je kan me ook benaderen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn werkwijze is in veel situaties in te zetten. Laat je gewoon verrassen.