Wie ben ik

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in Wateringen. Na mijn opleiding heb ik meer dan 30 jaar ondernomen als zelfstandige en in samenwerkingsverbanden in de glastuinbouw. Rond mijn 58e levensjaar ben ik naast mijn werk gestart met het volgen van coachopleidingen. In het voorjaar van 2017 ben ik gestart met mijn huidige onderneming CVR Visie. Ik volgde mijn hart en gaf de zekerheid van een vaste baan op.

In dat jaar deed ik mijn tweede algemene coachopleiding en voor die opleiding had ik een externe coach nodig. Ik ben toen in contact gekomen met een enneagramcoach. Met het doorlopen van De Weg naar Vrijheid is bij mij het fundament gelegd voor mijn verdere ontwikkeling. In 2018 heb ik de opleiding Enneagram Intergratiekunde gevolgd en daar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Medio 2018 ben ik begonnen om mijn opgedane vaardigheden toe te passen bij mijn klanten en vorig jaar heb ik mijn eigen module De Weg naar Succes ontwikkeld. Ik heb al heel wat klanten mogen coachen met behulp van het Enneagram.

Al met al heb ik een enorme ontwikkeling door gemaakt. Nu weet ik goed mijn grenzen aan te geven en heb ik veel zelfvertrouwen. Ik durf meer dan in het verleden op mijn gevoel af te gaan en daardoor ben ik goed afgestemd op wat mijn klant nodig heeft. Ik heb inzicht en overzicht op wat er speelt en geniet meer van het leven.